ZZP’ers

Zonder zorgen zelfstandig aan het werk

Ben jij ZZP’er in de zorg- en welzijnssector en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Wij bieden accuraat invulling aan openstaande vacatures, personeelstekorten en crisissituaties.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van (assistent)groepsbegeleiders op verschillende niveaus, een-op-een-begeleiders, thuishulpen, helpenden (plus), VIG-ers en verpleegkundigen. Onze zorgprofessionals zijn werkzaam in de GGZ , verslavingszorg, jeugdhulpverlening, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Wij zorgen voor jou
Onze intercedenten gaan voor jou op zoek naar een opdracht die volledig aansluit bij jouw profiel. Zo hoef jij geen acquisitie te doen en kun jij je richten op de vakinhoudelijke aspecten van je opdracht. We maken het jou zo gemakkelijk mogelijk: wij zijn altijd telefonisch bereikbaar en dragen zorg voor de contracten en overeenkomsten. Het enige wat jij hoeft te doen is factureren aan Cura Direct.

Wil jij meer weten over werken als ZZP’er? Neem dan contact op met ons via 033-7854635 of via ons contactformulier.

Aanmelden
Wil jij als ZZP’er aan de slag bij Cura Direct? Schrijf je dan in via het online aanmeldingsformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek. Van een ZZP’er verwachten wij dat je naast een afgeronde zorgopleiding minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt. Zorg dat je, naast een geldig identiteitsbewijs en een bijgewerkt CV, in het bezit bent van een bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een recente Verklaring Omtrent Gedrag (maximaal 3 maanden oud) en een beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering.