Werken bij CuraDirect

Wat kan CuraDirect voor jou betekenen?

Bij CuraDirect word je bemiddeld door specialisten. Wij staan klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen! Als je als ZZP’er voor CuraDirect aan de slag gaat, bieden we je altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers. Bovendien bieden wij jou een bovengemiddeld inkomen.

Het is dus mogelijk om te werken op basis van losse diensten als ZZP’er.

Ben je nog geen ZZP’er maar Overweeg je te starten als ZZP’er? Maar je hebt geen idee waar te beginnen? Wij helpen je en ondersteunen je graag hierbij. Wij helpen jou om een goede basis te leggen zodat je daarna kunt focussen op wat je graag wilt doen, namelijk het begeleiden en ondersteunen van mensen. Zo helpen we jou alles in één keer goed te regelen.  Je voldoet automatisch aan alle wettelijke verplichtingen. En natuurlijk mag je ons daarna ook altijd bellen als je ergens niet uit komt.

Altijd al in de zorg willen werken maar niet het diploma op zak? CuraDirect bied jou de kans om opleiding Verzorgende IG versneld te volgen, mét baangarantie na afloop!

Meld je aan als ZZP’er of uitzendkracht, en wij gaan voor jou aan de slag.